070-598 69 86 info@rothlindberg.se

On Page & Teknisk SEO

Får hjälp med ALLT viktigt inom On- & Off-page SEO och Teknisk optimering

Få hjälp med sökmotoroptimering av en riktigt erfaren SEO EXPERT

ALLA TJÄNSTERBLOGGEN

Jag optimerar din hemsida On Page & tekniskt

Vad behöver din sida? En teknisk översyn eller ordentlig genomgång On Page? Du kanske inte vet själv och vill först och främst ha en audit/analys?

Enkelt sagt är allting ”On Page” i sökmotoroptimering allt som besökaren ser på hemsidan. Det handlar om struktur och uppbyggnad, menyer, intern URL-struktur och mer. Fast jag räknar inte med texterna och formuleringarna på sidan till ”On Page”. Detta går istället under ”innehåll” och ”innehållsoptimering”. I teknisk SEO ingår sådant som hastighet, hur snabbt hemsidan svarar, omdirigeringar, brutna länkar osv.   

Jag erbjuder:

  • SEO Audits/ SEO analys
  • Att gå igenom hela din hemsida och fixa den tekniskt och/eller On Page
  • Sökmotoroptimering är i regel mer än en ”engångsfix”, så jag kan gå igenom hemsidan löpande, uppdatera och förbättra 
  • Konsultationer om hur hemsidan kan förbättras

Tveka inte att kontakta mig om du är osäker på exakt vad det är jag gör eller om hur det går till.

 

Genom mig får du en personlig SEO-konsult som tar hand om arbetet från början till start. Du slipper ”många kockar-symptom” och har alltid tillgång till en och samma person som alltid sätter dig och dina behov i första rum. I Stockholm och Uppsala är det lättast att träffa personligen, men jag hjälper kunder över hela landet, även internationellt.

 

Läs även: Därför får du MYCKET mer för pengarna när du köper SEO-tjänster av mig!

 

Vitsord från stora internationella SEO-kunder:

“Your proactivity and the quality of the work is very important to us.”  – VasilijeSenior SEO Expert & Project manager, Webselense
“You do a great job.” – Roberto,  SEO Expert, VPNmentor
“Du gör ett toppenjobb!” – Linda, SEO manager, STYLIGHT

——->>> Vad Kostar SEO? Här du mina priser!  <<<——

————————- 

Trygg, säker, seriös, pålitlig sökmotoroptimering 

Jag har jobbat med SEO sedan 2009, alltså över tio år.  Jag har också jobbat för och tillsammans med några av världens absolut bästa SEO-experter. Det bästa betyget jag kan få är när just dessa proffs är nöjda med mitt jobb och fortsätter förlänga avtal eller återkommer med nya uppdrag. 

Det jag gör är seriöst, jag använder mig bara av pålitliga metoder som verkligen ger resultat. Så har jag alltid jobbat och det är en av anledningarna till att mina kunder nöjda och fortsätter att anlita mig.

Eftersom jag jobbar som enskild konsult kan jag hålla nere kostnaderna för dig. Jag inte har fasta kostnader för dyra lokaler eller flashiga kaffemaskiner, så du kan känna dig trygg med att dina pengar inte går till lokalhyror eller kontorslyx.

Kontakta mig för offert/förslag

Fyll i uppgifterna så återkopplar jag så snabbt jag kan:

 

8 + 3 =

Mer än bara ”vanlig” sökmotoroptimering!

  • Jag lovar inte att du når en viss position på en viss tid, men jag lovar att tänka kreativt och lägga ned min själ i att generera business för dig, oavsett metod. Ibland kanske inte SEO är rätt för just dig, eller inte det du bör i första hand satsa på i nuläget, men då säger jag till.
  • Till skillnad från många andra optimerar jag inte bara för positioner eller för optimeringens egen skull. SEO är till för att generera trafik, kunder och faktiska köp.

Inga länkar tas bort – Varaktiga resultat!

  • Jag tar inte bort några länkar bara för att du vill avsluta ett samarbete. Därför behåller du dina positioner. Jag jobbar därför på ett annat sätt än de flesta andra, på ett sätt som både gynnar dig mer som kund och samtidigt leder till bättre positioner.

Inga bindningstider eller krångliga avtal!

  • Du kan när som helst avsluta samarbete. Jag använder inga knep för att hålla dig kvar som att ta bort arbete jag gjort.

Du vet vad dina pengar går till!

  • Hos mig betalar du för den tid jag faktiskt lägger ned på din SEO, samt eventuell budget för externa länkar. Ibland kan det behövas mer i början när man startar upp och då kan man sänka kostnaden senare.
  •  Du styr själv över alla eventuella kostnader för få externa länkar, samarbeten och kampanjer som kan kosta extra. Vi lägger upp en budget helt utifrån dina egna behov.

Genom On Page-SEO som teknisk och innehållsmässig optimering och genom Off page-SEO, som ökar din synbarhet på webben och popularitet i Googles ögon, skapar jag intresse för din hemsida och förser den med naturlig, organisk trafik.

Längre ner på sidan kan du läsa mer om hur jag jobbar och om min bakgrund gällande just sökmotoroptimering.