070-598 69 86 info@rothlindberg.com

Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering - On & Off Page SEO, Content

Få hjälp med sökmotoroptimering av en riktigt erfaren SEO EXPERT

ALLA TJÄNSTERBLOGGEN

Sökmotoroptimering

 Min sökmotoroptimering (eller SEO, Search Engine Optimisation) kännetecknas av en helhetssyn där SEO, digital marknadsföring och branding hör ihop. Jag låser inte fast dig vid ett antal sökord utan ger istället hela din sida och alla dina viktiga sökord bästa tänkbara förutsättningar att kunna ranka bra i Google.

Genom mig får du en personlig SEO-konsult som tar hand om arbetet från början till start. Du slipper ”många kockar-symptom” och har alltid tillgång till en och samma person som alltid sätter dig och dina behov i första rum. I Stockholm och Uppsala är det lättast att träffa personligen, men jag hjälper kunder över hela landet, även internationellt.

Läs även: Därför får du MYCKET mer för pengarna när du köper SEO-tjänster av mig!

2 + 8 =

Några vitsord från stora internationella SEO-kunder:
“Your proactivity and the quality of the work is very important to us.”  
VasilijeSenior SEO Expert & Project manager, Webselense
“You do a great job.” – Roberto,  SEO Expert, VPNmentor
“Du gör ett toppenjobb!” – Linda, SEO manager, STYLIGHT

Mer än bara ”vanlig” sökmotoroptimering!

  • Jag lovar inte att du når en viss position på en viss tid, men jag lovar att tänka kreativt och lägga ned min själ i att generera business för dig, oavsett metod. Ibland kanske inte SEO är rätt för just dig, eller inte det du bör i första hand satsa på i nuläget, men då säger jag till.
  • Till skillnad från många andra optimerar jag inte bara för positioner eller för optimeringens egen skull. SEO är till för att generera trafik, kunder och faktiska köp.

Inga länkar tas bort – Varaktiga resultat!

  • Jag tar inte bort några länkar bara för att du vill avsluta ett samarbete. Därför behåller du dina positioner. Jag jobbar därför på ett annat sätt än de flesta andra, på ett sätt som både gynnar dig mer som kund och samtidigt leder till bättre positioner.

Inga bindningstider eller krångliga avtal!

  • Du kan när som helst avsluta samarbete. Jag använder inga knep för att hålla dig kvar som att ta bort arbete jag gjort.

Du vet vad dina pengar går till!

  • Hos mig betalar du för den tid jag faktiskt lägger ned på din SEO, samt eventuell budget för externa länkar. Ibland kan det behövas mer i början när man startar upp och då kan man sänka kostnaden senare.
  •  Du styr själv över alla eventuella kostnader för få externa länkar, samarbeten och kampanjer som kan kosta extra. Vi lägger upp en budget helt utifrån dina egna behov.

Genom On Page-SEO som teknisk och innehållsmässig optimering och genom Off page-SEO, som ökar din synbarhet på webben och popularitet i Googles ögon, skapar jag intresse för din hemsida och förser den med naturlig, organisk trafik.

Längre ner på sidan kan du läsa mer om hur jag jobbar och om min bakgrund gällande just sökmotoroptimering.

——->>> Här hittar du mina priser!  <<<——

————————- 

Trygg, säker, seriös, pålitlig sökmotoroptimering 

Jag har jobbat med SEO sedan 2009, så det är alltså över tio år sedan.  Jag har också jobbat för och tillsammans med några av världens absolut bästa SEO-experter. Det bästa betyget jag kan få är när just dessa proffs är nöjda med mitt jobb och fortsätter förlänga avtal. 

Det jag gör är seriöst, jag använder mig bara av pålitliga metoder som verkligen ger resultat. Så har jag alltid jobbat och det är därför mina kunder nöjda och fortsätter att anlita mig.

Eftersom jag jobbar som enskild konsult kan jag hålla nere kostnaderna för dig. Jag inte har fasta kostnader för dyra lokaler eller flashiga kaffemaskiner, så du kan känna dig trygg med att dina pengar inte går till lokalhyror eller kontorslyx.

Kontakta mig för offert/förslag

Fyll i uppgifterna så återkopplar jag så snabbt jag kan:

 

13 + 12 =

Vad är fördelen med att anlita en SEO konsult – jämfört med ett företag?

 

Trots framgångar har jag valt att fortsätta med att jobba som SEO konsult och att inte bygga upp ett företag. Istället ser jag till att jag goda resurser med bra medhjälpare som kan ta hand om allt jag behöver extra hjälp med. I början marknadsförde jag mig mer som ett företag än som konsult. Jag har även gett mig på att anställa folk, (faktiskt till och med att starta ett annat företag,) så jag vet hur det är och vad som krävs. Men jag insåg att i rollen som SEO konsult kan jag fokusera mer på det som är viktigast – kunden 

Jag har själv haft flera kunder som har anlitat någon av de stora mediabyråerna men hamnat mellan stolarna och blivit mer eller mindre bortglömda. Är man inte ett riktigt stort företag så får man helt enkelt inte så mycket hjälp och blir lätt bortglömd. Samtidigt, just som självständig SEO konsult kan jag hålla nere kostnader så att jag inte behöver använda dina pengar till ett stort kontor på en fin och dyr adress.  

Fast – det finns svenska experter som leder företag – till och med finns dom som kallar sig världsbäst på SEO (vilket man såklart kan ifrågasätta, jag har ju själv jobbat tillsammans med och för världsledande SEO-experter som jag definitivt skulle ranka högre. Att de dessutom gillar vad jag gör är så klart smickrande.). Men vad gör de i sina företag? De titulerar sig VD eller sköter marknadsföringen för det egna företaget. Hur mycket tid ägnar de egentligen åt sina kunder?   

Hos mig är det annorlunda. Att få en  SEO-expert, en egen konsult, som är så kunnig och har så mycket erfarenhet som jag, som faktiskt tar hand om hela arbetet, från ax till limpa – är faktiskt inte så lätt att hitta. Så grattis till dig att du lyckats hitta hit. Du är inte anonym för mig och alltså kan du vara trygg med att den som jobbar med din sajt är inte anonym för dig. Jag tar hand om allt arbete, från början till slut. Du vet exakt vem du ska kontakta om det är något, vem du ska klaga eller skälla på om något inte stämmer. Jag kan inte gömma mig eller skylla på någon annan. Du vet vem som tar ansvar för hela kedjan. Den tryggheten får du helt enkelt inte på ett SEO-företag, oavsett hur mycket än ägaren skryter om sin egen förmåga. 

…och om du ändå är skeptisk till SEO…  

 …eller har du fastnat i kugghjulen?…  

Är du skeptisk till Sökmotoroptimering? Eller fungerar din SEO inte riktigt så bra som du trott? Det kan jag i sådana fall förstå.

Du kanske har haft en dålig leverantör tidigare, läst negativa saker om SEO eller känner någon som råkat illa ut?

Kanske du själv har råkat ut för ett halvdant eller direkt kasst SEO-företag? 

Jo, jag kan inte förneka det här, men det är väldigt svårt att veta vem som är seriös eller inte. Och ännu svårare att veta vem som är riktigt bra. Om du är skeptisk så har du kommit helt rätt. Jag är inte en vanlig ”SEO-tekniker” eller ”SEO-expert” som jobbar för någon en av de stora aktörerna.

Det är inte heller bara så att jag har mer erfarenhet än de flesta svenska SEO-experterna på företagen då jag har över tio års erfarenhet av arbete med SEO och betydligt längre än så med internetbaserad marknadsföring och med marknadsföring i allmänhet.

Genom åren har jag alltid och enbart använt mig av de tryggaste, mest pålitliga metoderna som finns tillgängliga. Kalla det ”etisk SEO” eller ”White Hat SEO” om du vill.

Hur jag jobbar med sökmotoroptimering 

I huvudsak består SEO av teknisk optimering, innehållsoptimering och arbete med inlänkar. Jag jobbar alltså med allt inom sökmotoroptimering – Både on page- och off page-SEO, samt med teknisk SEO.

Sökmotoroptinering eller SEO är inte magi. Kortfattat innebär sökmotoroptimering att man gör saker för att hemsidan ska synas bra i sökmotorerna, främst i Google såklart eftersom de flesta här använder sig av den sökmotorn för att hitta på nätet.  

Det jag gör är som att jag hyra ut en butik eller ett skyltfönster i A-läge. Det liknar en plats på stan där alla går förbi och letar efter de nyaste och bästa prylarna. Fast det är på nätet förstås. Att betala för SEO är som att betala för en månadshyra för att få en plats där så många som möjligt ska hitta och uppmärksamma din butik, eller som nu hemsida, och få möjlighet att besöka den. Idag söker alla på nätet istället för att titta i annonser i tidningen, kolla i gula sidorna eller leta runt i staden. Så i många branscher finns man inte om man inte hittas lätt på nätet.   

Det är rätt vanligt att folk inte riktigt tror på SEO eller säger att det inte är en exakt vetenskap. Faktumed är SEO ganska förutsägbar. Det handlar mer om hur mycket du vill satsa och hur snabbt du vill komma upp i toppen. Metoderna är säkra, pålitliga. Google ändrar dock i sina algoritmer titt som tätt, så det gäller att hänga med i utvecklingen. 

 

Hur började jag jobba med Sökmotoroptimering? 

Det var mot slutet av 2008 som jag började jobba med SEO på en resebyrå där jag var informatör och marknadsförare. Jag hade faktiskt aldrig hört talas om begreppet sökmotoroptimering förut, så jag lärde mig faktiskt det ordet senare än många andra som jobbade med hemsidor även om det var ett relativt nytt begrepp i Sverige.  Eftersom jag redan gjort några hemsidor och jobbade med marknadsföring så gick det upp ett ljus direkt. Man måste ju jobba på en hemsida på rätt sätt för att den ska synas i sökmotorerna. Det var ju så självklart, men jag hade inte förstått vad man måste göra, vad det innebar. I resebranschen har man så små marginaler att marknadsföring som inte kostar så mycket blir jätteviktig. Och så är det, SEO är ju bland den mest kostnadseffektiva marknadsföringen som finns, perfekt för resebranschen.

Ett par jobb senare tyckte jag att jag var så duktig på det jag gjorde så jag tyckte att jag nog kunde göra något själv. Så jag startade eget. Nu har jobbat med mer många företag och hemsidor, stora som små, och jobbar med både svenska och internationella företag. Jag försöker hålla igång mellan tjugo och trettio kunder samtidigt. Jag har bra medhjälpare som kan lasta av arbete om det behövs. Och så har jag faktiskt jobbat med och för några världsledande experter på SEO, och ständigt fortsätter jag att utveckla det jag gör.