070-598 69 86 info@rothlindberg.com

Tjänster

Strategier & planering, Adwords/ Google Ads, sociala medier, föreläsningar
SÖKMOTOROPTIMERINGBLOGGEN
Helhetslösningar

Jag tar hand om all din SEO. Det här är såklart den bästa lösningen att du har en expert som har översyn och tar hand om allt. Jag tar mig an längre och kortare uppdrag, alltefter behov. Läs mer om min Sökmotoroptimering och om hur jag jobbar.
(Klicka på raden för att läsa mer.)

SEO-analys / SEO Audit

En enklare analys ingår alltid och det kan du få gratis även om du är osäker på om du vill anlita mina tjänster eller inte.

Säg till om du vill ha din sida analyserad och få en djuplodande rapport, det kan du få av mig även om du inte vill gå vidare med mina tjänster eller om du bara vill veta vad din sida har för behov .

SEO-konsultation

Vi kan gå igenom din sida tillsammans och du får kloka råd om hur du ska förbättra sajten. Eller så kanske du har specifika frågor och funderingar? För rena konsultationer tar 1400 per timme.

En del företagare vill göra det mesta av SEO-jobbet själv. Om du gör det eller vill lära dig att gör SEO på egen hand har du den här möjligheten att anlita mig så snart du behöver det. 

SEO Marketing adaptation / Integrated SEO

Jag anpassar och integrerar SEO med din marknadsföring i stort. Eller så kan jag lära dig hur du fixar din digitala marknadsföring “SEO-anpassad”.

On Page SEO

Om du bara vill ha en genomgång, eller få hemsidan optimerad, går det bra, utan några som helst förpliktelser att fortsätta något samarbete.

Off Page SEO

Om du inte behöver arbeta mer på hemsidan on-page, eller om du har någon som gör ett bra jobb åt dig på den fronten, så kan vi fokusera helt och hållet på “inlänkar”, att skapa länkar till din hemsida och trafik genom sociala medier och så vidare.

Jag exponerar din sida på nätet och ser till att Goole tycker att din sida känns som populär och relevant i Googles ögon. Kortfattat handlar det om smart hantering av inkommande länkar eller backlinks (även kallat inlinks)

Content Optimisation / innehållsoptimering

Man kan så klart lägga det här är On Page SEO, men jag kan gå igenom din sida och optimera innehållet om din sida är väloptimerad i stort, eller om du tycker det.

SEO Content / SEO-anpassad copy

Jag ser till att du får bästa möjliga innehåll till just din sida, innehåll som är optimerad för bästa möjliga synbarhet på Google.

Mer om text hittar du på den här sidan: 

Local SEO

Jag fixar din Google My Business och Google Maps åt dig, och/eller anpassar sajten bättre till lokal marknad. Självklart ingår även det här i min helhetslösning för SEO.

SEO-anpassade hemsidor

Jag ser till att du får en snygg, personlig hemsida. Mer om detta hittar du här: