070-598 69 86 info@rothlindberg.se

SENIOR SEO-SPECIALIST

Internationell senior SEO-expert

SEO specialist sedan 2009, under egen konsultfirma sedan 2011

 

Jag är alltså en internationell SEO specialist, som jobbar med både svenska och internationella företag. Jag hjälper dig med sökmotoroptimering och faktiskt även med det mesta inom digital marknadsföring som Google-annonsering och social medier.

Bland mina kunder återfinns allt från världsledande brands och några av världens största affiliate-nätverk, till filmbolag och filmdistributörer, internationella modesajter, reseföretag, e-handlare och många fler.

Genom att jobba för internationella hemsidor och affiliate-nätverk har jag dessutom fått tillfälle att jobba för några av de främsta och mest framgångsrika SEO-experterna i världen. Det är även genom den vägen jag ständigt lär mig mer och förbättrar mina färdigheter – genom att jobba för och lära mig av de bästa.

Jag jobbar med allt inom sökmotoroptimering. När du anlitar mig får du inte bara en mycket erfaren och kunnig expert, utan också en med breda kunskaper som kan rubbet, on- och off-page, teknisk SEO, content optimising, användarperspektiv, branding osv.

Mig finner du i Uppsala och i Stockholm. Jag är för tillfället bosatt i Uppsala, men är ofta i Stockholm. Men Jag har kunder lite överallt i Sverige, samt även internationella kunder.

 

Anlita en tvättäkta SEO-expert – Nöj dig inte med något sämre!

 

Tänk dig så skönt att ha en enskild, personlig konsult som dessutom är en av Sveriges absolut främsta SEO-experter. Då slipper du ”många-kockar-syndromet.” Du slipper undra över vem på byrån som egentligen har ansvaret för din hemsida, eller om någon praktikant har skött det egentliga jobbet. Anlitar du mig vet du exakt vem du ska fråga om du har funderingar och jag kan inte gömma mig om det mot förmodan skulle uppstå problem. Det är mig du ger allt ris och ros. Bra va?!

 

SEO eller sökmotoroptimering är det jag huvudsakligen jobbar med, det har jag sysslat med i princip på heltid i över 12 år.  Jag startade med SEO under 2009 och har i princip jobbat med detta på heltid genom mitt eget företag sedan 2011. Min bakgrund är marknadsföring generellt som jag jobbade med i resebranschen, inom utbildning och senare teater, innan jag började med sökmotoroptimering. Men jag brinner för att hjälpa företag på alla sätt jag kan med att synas bättre på webben, få mer kunder, utvecklas och expandera.

OM DU VILL VETA MER OM MIG, VEM JAG ÄR, MIN BAKGRUND OCH OM JAG GÖR PÅ MIN FRITID, LÄS HÄR:
MER OM MIG