070-598 69 86 info@rothlindberg.se

SEO-experten David

SEO-expert, marknadsföringsstrateg, entreprenör...

Sökmotoroptimering sedan 2008, digital marknadsföring sedan 2004

Jag hjälper dig med sökmotoroptimering och med det mesta inom digital marknadsföring som Google-annonsering och social medier. 

Bland mina kunder återfinns filmbolag och distributörer, filmproducenter, internationella modesajter och reseföretag.

Jag har jobbat med internationella hemsidor och för stora internationella affiliate-nätverk. Jag har optimerat sidorna, innehållet och samtidigt haft tillfälle att jobba för några av de främsta och mest framgångsrika SEO-experterna i världen.

Jag jobbar med allt inom sökmotoroptimering. När du anlitar mig får du inte bara en mycket erfaren och kunnig expert, utan också en med breda kunskaper som kan rubbet, on- och off-page, teknisk SEO, content optimising, användarperspektiv, branding osv.

Mig finner du i Uppsala och i Stockholm. Jag är förtillfället bosatt i Uppsala, men är ofta i Stockholm. Men Jag har kunder lite överallt i Sverige, samt även internationella kunder.

 

Anlita en tvättäkta SEO-expert – Nöj dig inte med något sämre!

Tänk dig så skönt att ha en enskild, personlig konsult som dessutom är en av Sveriges absolut främsta SEO-experter. Då slipper du ”många-kockar-syndromet.” Du slipper undra över vem på byrån som egentligen har ansvaret för din hemsida, eller om någon praktikant har skött det egentliga jobbet. Anlitar du mig vet du exakt vem du ska fråga om du har funderingar och jag kan inte gömma mig om det mot förmodan skulle uppstå problem. Det är mig du ger allt ris och ros. Bra va?!

SEO eller sökmotoroptimering är det jag huvudsakligen jobbar med, det har jag sysslat med i princip på heltid i över tio år.   Jag startade med SEO under 2008 och har i princip jobbat med detta på heltid genom mitt eget företag sedan 2011. Min bakgrund är marknadsföring generellt som jag jobbat med i resebranschen, inom utbildning och senare teater, innan jag började med sökmotoroptimering. Men jag brinner för att hjälpa företag på alla sätt jag kan med att synas bättre på webben, få mer kunder, utvecklas och expandera.

OM DU VILL VETA MER OM MIG, VEM JAG ÄR, MIN BAKGRUND OCH OM JAG GÖR PÅ MIN FRITID, LÄS HÄR:
MER OM MIG