070-598 69 86 info@rothlindberg.se

För de flesta var 2020 ett konstigt år och inte är det dags att sänka garden än. Så just nu  nu räknar jag 2021 som en kontinuerlig av 2020. Vi får se när det lättar upp. Trots alla problem så många har haft i Sverige, har inte pandemin påverkat mig och mina sysslor påtagligt. Jag har kvar så gott som samtliga kunder, så när som på ett par små företag som jag bara gjorde lite småsaker för. Jag har dessutom fått fler uppdrag och fler kunder, så skillnaden trots att jag avslutat ett större projekt är rätt så liten från förra året.

Men visst har pandemin påverkat flera kunder och samarbetspartners på olika sätt. Men ändå, även om ekonomin är påverkad vill de allra flesta fortsätta med sin digitala marknadsföring och SEO. Det arbete experter som jag gör är så viktigt för företagen att det tycker att det är svårt att ge upp detta arbeta och inte värt att försöka spara pengar genom att göra mindre jobb. Och dessutom blir konkurrensen ännu tuffare eftersom allt mera personer genom den rådande situationen föredrar att handla på nätet och därför satsar alltså även fler och fler företag mer på handel över internet.

För den som funderar på att försök konkurrera bättre är det viktigt att sätta igång. Det blir inte lättare, men om man anlitar en riktigt bra SEO-expert som undertecknad finns alla möjligheter att synas bra på Google och sälja bra.