Blogg

Mina personliga tankar om sökmotoroptimering, digital marknadsföring, entreprenörskap, företagande och allt möjligt om livet och tillvaron
SÖKMOTOROPTIMERINGOM

Blogg – Om SEO, Marknadsföring, Entreprenörskap, företagande etc

Kul att du hittat hit! Här är min blogg där jag skriver allt jag kan komma att tänka på. För det mesta kommer jag att nedteckna egna tankar om allt som har med marknadsföring, företagande och entreprenörskap. Förutom allt möjligt värdefullt om sökmotoroptimering och synbarhet på nätet kommer ag att fylla bloggen med personliga tankar om Kina och annat. Du kommer nog så småningom att kunna lära känna mig på ett ganska djupt plan.

Egentligen gillar jag inte att skriva personligt om mig själv, att blottlägga mina tankar offentligt. Men samtidigt tycker jag att det är fel att hålla inne med sånt som kan vara värdefullt för andra och kanske hjälpa.  

Draken Vaknar

Egentligen har jag varit ordentligt vaken ett bra tag. ”Draken vaknar” hade jag tänkt skulle vara det första inlägget på min egen personliga sida redan 2012. Det hade varit ett passande år för att starta upp en personlig sida, Drakens år, mitt eget år. Så jag har planerat den här sajten sedan dess.

Men jag fick så mycket annat att göra, bra jobb och uppdrag redan från första starten då jag började mitt företag. Därför har jag hela tiden skjutit fram sidan tills nu. Först nu har jag lite större andrum att tänka mer på mig själv, min egen personliga branding och varumärke.

Egentligen vet jag inte om jag behöver den här sidan längre, men den erbjuder mig ett annat sätt att marknadsföra mig själv och vissa tjänster. Tidigare har jag mest använt mig av en annan sida, men jag ville ändå göra färdigt den här, en mer personlig sida.

Under åren sedan 2012 har jag främst jobbat med SEO eller sökmotoroptimering, som är min verkliga expertis. Men jag har även gjort en del annat, som att hjälpa företag med import och export från Kina. Jag har konsulterat företag i band annat försäljning och byggt upp säljteam. Jag älskar att jobba med SEO och allt som tillhör området.

Jag har redan skrivit mycket om mig själv på sidan ”om”, titta gärna där om du vill veta mer om mig. Den här bloggen kommer jag att använda för att skriva en hel del om allt möjligt. Det kommer nog bli en del om sökmotoroptimering men också om entreprenörskap, försäljning och så vidare. En hel del personliga tankar blir det nog om allt mellan himmel och jord.

läs mer